curatare separator de grasimiUna dintre ofertele noastre cuprinde si serviciul de curatare separator de grasimi. Acest serviciu este unul pe care toate activitatile ce detin separator de grasimi (restaurante, pizzerii, catering, fastfood etc) ar trebui sa-l foloseasca, deoarece, in cazul unei igienizari necorespunzatoare acestea pot deveni pe langa o sursa de mirosuri neplacute si o sursa de infectie atat pentru angajati, cat si pentru clientii localului.

Bacteriile dezvoltate din cauza neigienizarii separatoarele de grasimi pot contamina produsele alimentare folosite pentru servirea clientilor. De asemenea, in timp, acestea produc un miros insuportabil ce va indeparta clientii, dinainte de a comanda ceva.

Igienizare separatoare de grasimi

Va stam la dispozitie cu servicii profesionale de curatare si dezinfectie separatoare de grasimi. Daca dispuneti de un spatiu suficient de mare in care sa putem lucra, curatarea se poate face direct la punctul dumneavoastra de lucru. Daca spatiul nu ne permite aceasta operatie sau daca nu doriti sa se faca la sediul dumneavoastra, curatarea se va face la punctul nostru de lucru.

Dupa operatia de curatare/igineizare firma noastra va elibera un raport de igienizare care sa ateste faptul ca separatorul nu prezinta niciun risc in ceea ce priveste recomandarile HACCP si ca functioneaza in parametri normali.

Pentru detalii referitoare la pretul curatarii separatorului de grasimi ne puteti contacta la numarul de telefon afisat pe website.